Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

KRONIKA


2011

29. 12. 2011 ČTVRTEK - VALNÁ HROMADA ZIMA 

  Koliba a Pivovar U Tří Králů na Plumlovské od 18:00 hod. bylo místo kde jsme se sešli k vyhodnocení roku. Bowlingová dráha v provozu ještě nebyla, ale zábava ano. 

28. 12. 2011 STŘEDA - VÁNOČNÍ TURNAJ KONICE

   Od 9:00 hod. v tělocvičně ZŠ a gymnázia Konice proběhl XI. ročník volejbalového turnaje smíšených družstev neregistrovaných hráčů. Sešlo se osm družstev. Nás z důvodu velké absence „skalních“ reprezentovali krajánci. Janu, Dušana, Pepu doplnili Vlastik Surma, Jirka Kadlčík, Karolína Lišková, Nicol Zbořilová. Po bojích obsadili čtvrtou příčku.  

18. 12. 2011 NEDĚLE - 3. kolo 21. ročníku HVL

     ! POZOR hrajeme skupinu "C" na HALE SpC !

 Soupeři : VK Trasko Vyškov, Sokol Olšany, TJ Sokol Brodek u Prostějova, Hematom. Hrajeme první zápas s Brodkem. Další zápasy ob dva - 4. Vyškov, 7. Hematom, 10. Olšany.

    Účast :  Jana, Magda, Zuzka, Andrej, Honza, Jarda,  Pepa, Viťa ...

10. 12. 2011 SOBOTA - TURNAJ ŽUPY SOKOLSKÉ

  Pod hlavičkou Sokola Otaslavice jsme u nás v  sokolovně uspořádali "Župní přebor odbíjené smíšených družstev". Sokol I reprezentovali: Magda, Jana, Zuzka, Andrej, Broňa, Pavel, Peťa, Pepa, Viťa. Zúčastnilo se pět družstev župy - SOKOL - Prostějov I, Prostějov II, Kostelec, Otaslavice, Smržice. Po vzájemných bojích - každý s každým - rozhodl vzájemný souboj mezi námi a Otaslaviceni. Ten vyzněl pro nás a my vyhráli celý turnaj.

 O našem vítězství psaly dokonce i místní plátky. Toto je ukázka z Prostějovského deníku:

Prostějov: Sokolský volejbalový turnaj vyhrála TJ Sokol I Prostějov

V prostějovské sokolovně uspořádalo vedení Sokolské župy Prostějovské už tradiční předvánoční turnaj smíšených družstev mužů a žen ve volejbale. Zúčastnilo se pět kolektivů, za neúčast původně také přihlášeného šestého týmu, ze závažného důvodu, se TJ Sokol Přemyslovice pořadatelům omluvila. Hrálo se systémem „každý s každým“ deset utkání na dva sety do dvaceti bodů, možný byl tedy i nerozhodný výsledek.

TJ Sokol I Prostějov porazila TJ Sokol Smržice 2:0, TJ Sokol Kostelec na Hané 2:0, TJ Sokol II Prostějov 2:0 a s TJ Sokol Otaslavice hrála 1:1. TJ Sokol Otaslavice zdolala TJ Sokol Kostelec na Hané 2:0, TJ Sokol Smržice 2:0 a s TJ Sokol II Prostějov hrála 1:1, TJ Sokol II Prostějov zvítězila nad TJ Sokol Kostelec na Hané 2:0 a s TJ Sokol Smržice hrála 1:1 a TJ Sokol Smržice vyhrála nad TJ Sokol Kostelec na Hané 2:0.

V družstvu vítěze turnaje TJ Sokol I Prostějov (7 bodů, sety 7:1) se vystřídali Vítězslav Hél, Bronislav Kýr, Petr Feike, Josef Humpolíček, Pavel Kocián, Andrej Hudák, Jitka Nováková, Jana Grézlová a Zuzana Diettrichová. Na druhém místě skončila TJ Sokol Otaslavice (6, 6:2), třetí byla TJ Sokol II Prostějov (4, 4:4), čtvrtá TJ Sokol Smržice (3, 3:5) a pátá TJ Sokol Kostelec na Hané (0, 0:8). Tři nejúspěšnější TJ odměnilo vedení Sokolské župy Prostějovské diplomy a volejbalovými míči. (kdl)  

10. 09. 2011 SOBOTA - TURNAJ PŘEMYSLOVICE

  Magda Oščádalová nám zaslala pozvánku na volejbalový turnaj do Přemyslovic. Zúčastnilo se osm družstev. Za nás vyrazili: Jana, Dušan, Pepa, Peťa, Jarda a naše nová posila Zuzka, která nás potěšila svým výkonem. I díky ní jsme získali pěkné třetí místo. Věřím, že Zuzka přinese nový svěží vítr do naší hry. Zásluhu na výsledku mají samozřejmě i trenéri, maséri, batožinári, bafuňári, které představovali Jitka a Pepíno.

 

03. 09. 2011 SOBOTA - VALNÁ HROMADA - LÉTO 

 Pepíno nám poskytl chatu a s Dušanem připravili cigáro a vepřové ocásky. Doktor zabezpečil bečku Bernarda. Probrali jsme i osud dalšího - již jednadvacátého - ročníku ligy, kam jsme se přihlásili i další provozní věci. Zúčastnili se: Jana, Jitka, Jituška + Dušan, Doktor, Jarda, Pepa, Pepíno, Peťa, Viťa.

 

03. 09. 2011 SOBOTA - TURNAJ Tučňáků „PRYGL CUP“ 

 Peťa Lysek nás pozval na již tradiční Prygl cup na Plumlově. Počasí bylo perfektní a sešlo se deset mančaftů včetně družstva Beskyd i Prahy. My jsme zvítězili ve skupině. Ve finálovém rozstřelu jsme potrápili celkové vítěze, ale nakonec v tie-breaku jsme prohráli. Na boj o třetí místo už nějak nevyšly síly a my prohráli s Čunínem. Celkově jsme tedy obsadili nepopulární čtvrté místo.

Účast: Hanka, Magda, Jochyn, Pepa, Peťa, Viťa, Vlastik.

 

30. 07. 2011 SOBOTA - TURNAJ ŠTARNOV 

   Turnaji nabité léto pokračovalo turnajem na Štarnově. Reprezentovat vyrazili: Jana, Mamuša, Jarda, Pepa, Peťa, Viťa. A tento turnaj se zapíše do historie. Pět ze šesti reprezentantů vyrazilo na kolech !!! A to jen proto, že Mamuša jela přímo z letního tábora autem, jinak jsme jeli všichni. Ne že by to bylo úplně bez problénů, ale dojeli jsme. Malý zádrhel nastal hned v Kostelci. Pepa píchnul. Proto Viťa a Pepa navštívili slovutného pana Karla z Kostelce a jeho družinu. Štěstím z časné návštěvy byl zámecký pán celý bez sebe (i když nevím, co znamenala sekera v jeho pravačce :-) ). U něj jsme zalepili zadní duši a jali se stíhat náš předvoj (Jarda a Peťa). To se nám povedlo zkrácením „vrcholových prémií“. No a tak jsme včas nastoupili k zápasům. Bohužel dorazily jen čtyři družstva. Proto jsme využili prostoru mezi zápasy a odehráli i turnaj nohejbalový. Tam vyhráli Jakub a Ivan Ftáčníkovi (mimochodem Kuba je účastníkem mistrovství republiky), druzí byli Jarda a Viťa, bronz si odnesli Pepa a Peťa. Pak jsme otestovali i nově vybudované pěkné dětské hřiště. A zpět k volejbalu. I přes náročnou cestu na kolech (zima, vítr, déšť, mráz, sklo, aj.) jsme vyhráli a odvezli si zlato. Zkrátka sportovní den jak vyšitej. Záznam najdete i ve fotogalerii.

 

09. 07. 2011 SOBOTA - TURNAJ HARTÍNKOV 

   Na oblíbený turnaj na Hartínkově o " Hartecké pohár " vyrazili: Magda, Monika, Doktor, Dušan, Jaryn, Pavel, Pepa, Peťa. Zúčastnilo se sedm družstev. Naši po reprezentaci na baru uhráli páté místo.

25. 06. 2011 SOBOTA - TURNAJ ČUNÍN 

   Čerství "obyvatelé" Síně slávy HVL, SK Čunín nás pozvali na tradiční turaj do Čunína. Vyrazili jsme autama. Vyjeli: Jana, Jana + přítel, Pepa, Jarda, Jaryn, Viťa. Fandit jeli i Jitka, Dušan a Pepíno. Zúčastnilo se osm družstev. Hrálo se na dvou hřištích systémem každý s každým. My jsme nakonec skončili na čtvrtém místě.


18. 06. 2011 SOBOTA - 20. ročník HVL je minulostí, ať žije 21. ročník


 Dobojováno. Jubilejní 20. ročník HVL je za námi. Tak trochu statistiky.
ELÁNi se umístili ve druhé lize na krásném 2. místě. Kdo by to před ligou řekl? Naši "mlaďoši" - tým HANÁ METAL - to ještě vyšperkovali a vyskočili na nejvyšší stupínek I. ligy. Po zásluze získali zlato. Jsou prostě jedničky.

 

09. 04. 2011 SOBOTA - Turnaj Kostelec 

 Dostali jsme pozvánku na turnaj do Kostelce na sobotu 9. 4. 2011 od 8:30 hod., kde již tradičně slaví opožděně MDŽ. Vloni jsme tam zajeli na kolečkových bruslích. Letos se však nenašel žádný odvážlivec. Pouze Jarda s Liborem vyrazili na kolech a pěkně si mákli, protože „čenichovka“ do Kostelce byla řádná. Z toho důvodu museli i na té rovince absolvovat tři „vrcholové prémie“. Nic to však neubralo na jejich herním výkonu. Doplnili je: Jana, Monika, Dušan, Pepa, Viťa a roztleskávačky - Jitka a Pepíno. Těm pomohli i místní - Alena a Karel Vlachovi a předvedli i správnou „Hanáckou vlnu“. Zúčastnilo se osm družstev. My konečně porazili Konici a postoupili z prvního místa skupiny. Finále jsme hráli s družstvem Kalich a vyhráli v tie-breaku. Kostelecký raritní pohár je na rok opět náš.

 

05. 03. 2011 SOBOTA - Turnaj Němčice nad Hanou 

 V sobotu 5. 3. 2011 od 9:00 hod. se uskutečnil turnaj „O putovní pohár starosty města Němčice nad Hanou ve volejbalovém turnaji smíšených družstev. Chybět samozřejmě nemohli ani ELÁNi ve složení: Mamuša, Monika, Dušan, Ivan, Peťa, Pepa, Vlastik a roztleskávačky - Jitka a Pepíno. Zúčastnilo se pět družstev a boje to byly napínavé. Svědčí o tom stav setu s domácími Němčicemi 26:28. Nakonec však ELÁNI rozšířili sbírku svých trofejí a turnaj vyhráli.

 

18. 02. 2011 PÁTEK – NOČNÍ TURNAJ PŘEMYSLOVICE

 V pátek 18.2.2011 jsme místo tréninku vyrazili na noční turnaj do Přemyslovic. Rezprezentovat vyrazili: Magda, Mamuša, Dušan, Ivan, Libor, Peťa, Pepino, Viťa. Řidiči: Mamuša a Pepino nás svými vozy dopravili do sportovní haly v Přemkách. Tam se sešlo šest týmů, které od 21:00 hod. odehrály zápasy systémem - každý s každým. My jsme zahráli slušné zápasy, i když jsme se nevyhnuli slabším chvilkám. Pozitivem ale bylo, že jsme několikrát dokázali otočit velmi nepříznivý stav (18:11) a nakonec vyhráli všechny zápasy. Pravdou je, že ve dvou případech (Konice a Štarnov) jen na lepší míče. Tím pádem jsme vyskočili na nejvyšší stupínek bedny. Nic na tom nemůže změnit ani to, že Andrej začal nesmyslně kouzlit s výsledky. To byla smutná tečka celkem slušného turnaje.



2010

 

30. 12. 2010 – TURNAJ KONICE - ZIMA

   Na turnaj do Konice vyrazili: .

 

28. 12. 2010 – VALNÁ HROMADA ELÁNŮ - zima

   Tak je tu zas konec roku a my hodnotíme ten starý, dáváme si závazky do nového. Sešli jsme se v restauraci U Koule. Přišli – Jitka s Dušanem, Monika, Jana se Zdenkem, Pepíno, Viťa, Peťa, Pepa, Olin, Jarda s Květkou, Andrej, Libor, Broňa.

 

11. 12. 2010 - TURNAJ ŽUPY SOKOLSKÉ

  V SOBOTU 11. 12. 2010 proběhnul v SOKOLOVNĚ volejbalový turnaj ŽUPY SOKOLSKÉ PROSTĚJOV. Eláni až ve finále nestačili na Otaslavice hrající v prvoligové sestavě.

 

4. 12. 2010 - ELÁNŮM SE NARODILA NOVÁ NAHRÁVAČKA

   Tento rok je opravdu bohatej na přírustky. V sobotu 4. 12. 2010 ve 2:10 hod. se narodila Janče a Míšovi Grégrovým druhá dcerka LUCINKA. Má 49 cm a 3,31 kg. Obě holky jsou v pořádku. Blahopřejeme a ať vám roste ve zdraví a štěstí ji životem provází.

 

02. 10. 2010 - I. kolo 20. ročníku LIGY

 Představte si to, začínáme už dvacátý ročník naší ligy. Někteří spoluhráči ještě nebyli ani na světě, když jsme zakládali tuto soutěž.

 V sobotu jsme odehráli první kolo. Nastoupili jsme ve složení: Jana GRÉZLOVÁ, Jitka NOVÁKOVÁ, Peťa FEIKE, Ivan FTÁČNÍK, Jarda GRÉZL, Viťa HÉL, Honza NAVRÁTIL, Laďa PREČAN, Ivoš RUBÁČ, Libor ŠTEFEK. Posílili nás Monika BENEŠOVÁ, Markéta ZÁRUBOVÁ, Pepa HUMPOLÍČEK.

 První kolo jsme odehráli v pohodě, i když úroveň družstev se hodně srovnala. Uvidíme, jaký bude ten jubilejní ročník. Tak ať se daří.

 

11. 9. 2010 TURNAJ - PŘEMYSLOVICE

 

 Tak jsme opět vyrazili na turnaj se selátkem do Přemyslovic. Jarda s Viťou to opět vzali na kolech. A musím před Jardou smeknout,protože cestu na kole značky Favorit zvládl perfektně a pak ještě podával skvělé výkony na hřišti.

 Opět se hrálo na dvě skupiny (účastnilo se devět družstev). Naneštěstí se ve stejné skupině setkali Eláni se „Štarnováky“. Sokoli hráli ve složení Magda, Karolína, Dušan, Libor, Pepa, Pepino, Peťa. Štarnováci nastoupili v klasické sestavě Míla, Zuzka, Andrej, Jarda, Tomáš a Viťa. Už ve skupině byl vzájemný zápas těchto dvou soupeřů vrcholem turnaje. „Důchodci“, jak byli Štarnováci nazváni, porazili Sokolíky, i když jen na míče. Tím Štarnov vyhrál skupinu a šel do finálové skupiny s druhým ze skupiny „A“ Grill teamem. Ty porazili a do finále šli opět proti Elánům, kteří porazili Březský vrch. Jenže naši mlaďoši neunesli tíhu finále a padli.

 Takže zlatí byli Štarnováci, druzí Eláni, třetí Březský vrch.

 

4. 9. 2010 VALNÁ HROMADA – PLUMLOV

 Z turnaje jsme se přesunuli na chatu k Pepínovi, kde už on, Jitka a Dušan chystali naše zasedání. Na baštu nám připravili vynikající ražničí, k pití byla 50 l bečička. Stařešinu jsme donutili udělat něco s počasím, takže všechno vyšlo parádně.

 Projednali jsme změny ve složení družstva na další ročník ligy. Posily Kateřina, možná i Pepina, Pepa, Jochyn - doplní Magdu, Janču, Doktora, Honzu, Jardu, Libora, Peťu a Viťu. Toto složení povede jako nový kapitán Magda.

 

4. 9. 2010 TURNAJ – HANÁCKÉ PRYGL CUP - PLUMLOV

 V sobotu jsme vyrazili na další ročník turnaje, který v kempu na Plumlovské přehradě pořádají naši spoluhráči z ligy - Tučňáci. Na kole vyrazili Jarda, Libor a Viťa, které doplnili Kája, Magda, Mamuša, Doktor, Jochyn, Peťa a Pepa. Sešlo se devět družstev a rozlosovány byly dvě skupiny. My jsme zahájili proti silnému Vyškovu a nakonec s nimi prohráli. Další zápas jsme za deště vyhráli, ale to bylo vše. Počasí prostě nepřálo a turnaj se nedohrál. Nakonec došlo na losování pořadí a my si vytáhli nepopulární bramborovou medajli. 

 

31. 7. 2010 TURNAJ - ŠTARNOV

 Dalšího turnaje na Štarnově, který pořádal Andrej se zúčastnilo 8 družstev, které bojovaly ve dvou skupinách. Naše barvy hájili – Magda, Pepina, Doktor, Ivan, Libor a Pepa. Svoji skupinu vyhráli bez ztráty setu. Nezastavila je ani Konice a šli do finále. Tam narazili na Štarnov, tým který dal dohromady Jarda. Nastoupili za ně Míla, Andrej, Jarda, Tomáš a Viťa. Družstvo doplnila Zuzka z Konice. Svou skupinu vyhráli také a v rozstřelu porazili Smržice. Bratrovražedný finálový souboj nakonec do vítězného konce dotáhli „domácí“ Štarnováci.

 

17. 7. 2010 TURNAJ "ŠTARNOVSKÉ TÉRÁK" - ŠTARNOV

 Konečně vítězný turnaj. Družstvo: Kačka, Mamuša, Ivan, Libor, Pepa a Peťa vybojovali v konkurenci šesti družstev zlato.

 

10. 7. 2010 TURNAJ – KONICE - LÉTO

 Tradičního turnaje v Konici se zúčastnilo 12 družstev, které bojovaly ve dvou skupinách. Naše barvy hájili – Lenka, Zdena, Andrej, Jarda, Olin, Pepa, Vlastik. Nakonec pro naše borce zbylo šesté místo. I oni bojovali s vedrem, ale zvládli to.

 

10. 7. 2010 "HARTECKÉ POHÁR" HARTÍNKOV

 Na rodinný turnaj do Hartínkova vyrazili Magda, Věra, Mirka, Ivan, Peťa, Jarek, Viťa, Pepino a Dušan. Povzbudit nás vyjela i Jitka. Sešlo se pět družstev – Chodov, Vsetín, Panteři, my a Tučňáci. V tomto pořadí jsme se i umístili. Vyhráli jsme všichni, protože jsme bez kolapsu i úrazu přežili úmorné vedro. Domácí se o nás postarali, takže jsme dehydratací netrpěli a večer nám zpříjemnili pěknou muzikou.

 

26. 6. 2010 Memoriál Jaroslava Reitera - XXVII. ročník - ČUNÍN

 Vyrazili jsme na oblíbený turnaj do Čunína. Na rozdíl od předchozích let ne na kolech, ale auty. Jeli Kaja, Ivan, Peťa, Pepa, Viťa. Na místě nás doplnila místní Hanka. Za účasti osmi družstev jsme pohodově odehráli 7 zápasů. První určil náš výsledek. S Tučňáky jsme vedli 18:11, a přesto jsme dokázali prohrát 19:20. Druhý set jsme je "přejeli" 20:13, ale tento zápas nás poznamenal. Celkově jsme obsadili šestou příčku. Finále bylo zážitkem. Bojovali místní s HaDy. Palmu vítězství si odnesli Čuníňáci, když v tie-breaku vyhráli 15:13. Dobrý pocit z turnaje nám nepokazily ani tři policejní kontroly s dechovou zkouškou a opravou světel.

 

12. 6. 2010 HANÁCKÁ VOLEJBALOVÁ LIGA 19. ročník 2009 - 2010

Dobojováno. Další ročník naší ligy je za námi. Haná Metal opět na bedně první ligy. Obsadili jejich oblíbenou třetí pozici. ELÁNi se propadli až na devátou příčku druhé ligy.

 

8. 5. 2010 TURNAJ OTASLAVICE

 Turnaj ke 100. výročí SOKOLa OTASLAVICE v SOBOTU 8. 5. 2010. Zúčastnili se Jana, Magda, Broňa, Dušan, Peťa, Jarda, Libor, Pepíno. Mezi osmi družstvy jsme obsadili až šesté místo a stále se potácíme v herní krizi.

 

10. 4. 2010 – TURNAJ „MDŽ“ KOSTELEC
 Inovovali jsme a na turnaj k MDŽ do Kostelce jsme vyjeli na kolečkových bruslích. Otestovali jsme novou cyklostezku. Teda jen Magda a Viťa. Jana, Jarda a Peťa to vzali na kolech. Zbytek odvezl Pepino autem. Ve složení Jana, Magda, Dušan, Jarda, Libor, Pepino, Peťa, Viťa jsme skončili na nevděčném čtvrtém místě. 

 

6. 2. 2010 – TURNAJ „PINKÁNÍ“ PŘEMYSLOVICE
Magda, Mamuša, Dušan, Ivan, Libor, Pepino, Peťa, Viťa odehráli malý turnaj v Přemkách. Za účasti pěti družstev obsadili 2. místo.

 

31. 1. 2010 – NARODIL SE NOVÝ SMEČAŘ
V neděli 31. 1. 2010 ve 4:27 hod. se rodičům Kláře a Ivovi RUBÁČOVÝM narodil syn ANTONÍN RUBÁČ – 55 cm a rovné 4 kila. Blahopřejeme a ať vám roste ve zdraví a štěstí ho provází.

 

2. 1. 2010 – VÁNOČNÍ TURNAJ KONICE
  Po svátečních dnech plných dobrot, jsme se opět rozjeli na vánoční turnaj do Konice. Ten se však odehrál kvůli obsazenosti tělocvičny až v sobotu 2.1.2010. Vzhledem k tomu, že potřebu shodit nabraná kila nás mělo víc (to víte je krize), postavili jsme družstva dvě. Zdravé jádro vyrazilo „Čunínskou střelou“, slabší kousci vyjeli autem.

  Za SOKOL I nastoupili – Magda, Mamuša, Ivan, Jarda, Doktor, Dušan, Andrej. Ve druhém týmu jako SOKOL I „B“ ELÁN - nastoupili Janča, Magda, Mamuša, Honza, Libor, Pačes, Peťa, Viťa.

 Hrálo devět týmů ve dvou skupinách. Náš první tým se umístil na páté pozici. „Béčko“ se dostalo do finále. Tady se střetlo s Gymplem. To co se pak odehrálo historie nepamatuje. Set se hrál pouze do dvaceti bodů. My bojovali opravdu příkladně. Do stavu 19:13 to byl koncert nadšení, umu i štěstí. Pak však přišel nevídaný zlom a my přišli o vítězství v setu (20:22) i zápase. Nakonec jsme skončili na slušném třetím místě.

 


2009


21. 11. 2009 – TURNAJ 140 let SOKOL I Prostějov
  Sokol slaví a my na jeho počest uspořádali turnaj. Pozváno bylo pouze pět družstev, abychom nečekali dlouho na hru. Pozvání přijali: PANTEŘI ve složení někdejších Klepet, Konice, Tučňáci a Kačeři RG. Tyto družstva doplnili za ELÁNy: Zdena, Jana, Magda, Laďa, Doktor, Peťa, Jarda, Ivan. Povzbudit přišli i Andrej a o berlích Libor, který si na tréninku v pátek vyhodil koleno. Bar ovládli Jitka a Dušan, kterým vydatně pomáhal Pepíno. Eláni vybojovali v nových dresech třetí místo. Tučňáci byli druzí a zlato si odvezli PANTEŘI.

 

 

 

24. 10. 2009 – ŠEDESÁTINY PŘÍVĚTIVÝCH
  Tak to byla jízda. Co vám budu povídat, skoro všichni jste tam byli. Jitka s Dušanem se rozhodli oslavit šedesátiny i v kruhu volejbalových přátel. Jejich pozvání přijali Věra a Jirka, Alena a Karel, Věrka a Ivan, Mamuša a Ivan, Klára a Doktor, Magda, Martin, Libor, Jarda, Broňa, Peťa, Laďa, Viťa a Pepa, který v nouzi poskytl svou chatu k oslavě. Něco je zdokumentováno i ve fotoalbu.

 

 

 

3. 10. 2009 – TURNAJ OTASLAVICE
 Jako vzpomínku jsme odehráli turnaj Josefa Pospíšila, kluka, který s námi bojoval o sportovní vítězství, ale který prohrál boj o život. Všichni Ti nahoru posíláme pozdrav.

 

 Sešlo se pět týmů a pod hlavičkou Haná Metal jsme vybojovali slušné třetí místo. Ve složení - Magda, Mamuša, Broňa, Viťa, Peťa, Pepa, Ivan, a Peťa - jsme odehráli pěkný turnaj. Vyskočili jsme na bednu a bronz nám slušel.

 

 

 

28. 9. 2009 – 1. KOLO 19. ročníku LIGY
  Tak jsme vstoupili do dalšího – již 19. ročníku ligy. Sešlo se nás dost a věřím, že po celý ročník vydrží účast i slušná hra.

 

 

 

26. 9. 2009 – BRIGÁDA U PEPY
  V sobotu 26. září 2009 jsme vyrazili ve složení – Jitka, Magda, Dušan, Doktor a Viťa k Pepovi na chatu, abychom dali tvar přerostlým thujím. Střihoruký Edward by bledl závistí jak nám to šlo od ruky. Pepa objednal krásné počasí, udělal výborný gulášek, bodejť by se nám pak nedařilo.

 

 

 

5. 9. 2009 – DOKTOR SE ŽENÍ
  V sobotu 5. září 2009 v 11:30 hod. si na Obecním úřadě v Klenovicích na Hané řekli své ANO Klára Abšnajdrová a Ivo „Doktor“ Rubáč.

 

„ Co krásnějšího může být, než jeden pro druhého žít.

 

 Co krásnějšího snad, než jeden druhého mít rád “.

 

 Ať vás děcka toto motto provází společnou cestou životem.

 

 

 

30. 8. 2009 – TURNAJ URČICE
  Kvůli dešti přesunutý turnaj ze soboty absolvovali i naši: Magda, Libor ... Doplnili jedno družstvo a uhráli 7. místo z devíti účastníků.

 

 

 

29. 8. 2009 – TURNAJ KŘENŮVKY
  I přes nepřízeň počasí se odehrál turnaj na osadě v Křenůvkách. Sestava: Magda, Mamuša, Dušan, Ivan, Libor, Pepa, Pepíno a chvíli i Andrej (než si vyvalil kotník), vybojovala 6. místo. Radost z tohoto úspěchu maličko kazí skutečnost, že se zúčastnilo jen šest družstev.

 

 

 

22. 8. 2009 – VALNÁ HROMADA
 O dalším účinkování SK ELÁN jsme se sešli diskutovat u Pepína na chatě na Plumlově. I díky nepřízni počasí, jehož zabezpečení podcenil stařešina Dušan, nebyla účast velká. Sešli se Magda, Jitka, Dušan, Pepa, Andrej, Peťa, Jarda, Libor, Doktor. Doktor se zde rozloučil se svobodou. Došlo i k přestupům a změnám na soupisce. Začne s námi hrát Magda a Libor.

 

 

 

14. 8. 2009 – „KAČENA“
 Dostal jsem e-mail od Josefa Králíčka, že by měl zájem zahrát si s námi volejbálek. Nic netuše, došel jsem v pátek na trénink. Chystal jsem hřiště a náhle jsem zůstal jako opařen. Ten človíček co přichází, by mohl být ten neznámý „Pepe Králíček“. Ale vždyť on vypadá jako naše „KAČENA“. Jenže on tak nevypadá – on to je „KAČENA“.

 

 Tak si představte, že k překvapení všech se na nás přijeli po 4 a půl letech podívat naši z Nového Zélandu. Překvapili i rodiče, protože přivezli novinu – „Budeme mít mimino“! Tak děcka, ať to všechno zvládnete i na druhém konci světa.

 

 

 

25. 7. 2009 – TURNAJ ŠTARNOV
  Sestava hájící naše barvy na mezinárodním turnaji (pět účastníků): Magda, Mamuša, Peťa, Libor, Dušan, Ivan, Pepíno, Viťa vybojovala pěkné místo.

 

 

 

11. 7. 2009 – TURNAJ HARTÍNKOV
  Sestava hájící naše barvy na mezinárodním turnaji (pět účastníků): Magda, Mirka, Peťa, Martin, Dušan, Doktor vybojovala páté místo.

 

 

 

11. 7. 2009 – TURNAJ KONICE
  Sestava Janča, Jarda, Andrej, čtvrté místo.

 

 

 

27. 6. 2009 – TURNAJ ČUNÍN

 Mamuša, Libor a Tomáš odehráli pohodový turnaj v Čuníně.

 

 

 

13. 6. 2009 – FINÁLE LIGY - 18. ročníku HVL
  Odehráli jsme poslední kolo 18. ročníku HVL. I. liga  HANÁ METAL 3. místo, II. liga  ELÁN  6. místo .

 

 

 

30. 4. 2009 – BRIGÁDA na chatě + Ivanova 50
 Ve čtvrtek 30.4.2009 jsme se pustili do úklidu chaty na Plumlově. Poté jsme popřáli Ivanovi k jeho kulatinám. Účastnili se: Ivan, Věrka, Libor, Pepa, Jitka, Dušan, Magda, Jarda, Doktor, Broňa a Viťa. Díky vám!

 

 

 

23. 4. 2009 – BRIGÁDA na venkovním kurtu
 Ve čtvrtek 23.4.2009 jsme se sešli od 17:00 hod., abychom připravili venkovní kurt na letní sezonu. Počasí nám přálo, v noci déšť nakropil a odpoledne bylo slunečno, tak se nám zadařilo. Účast byla opravdu pěkná. Sešli se: Zdena, Olin, Libor, Pepa, Jitka, Dušan, Magda, Jarda, Mamuša, Doktor, Zdenek, Viťa – přišli i Tomáš a Solange. Díky vám!

 

 

 

28. 3. 2009 – Turnaj retro MDŽ Kostelec na Hané
  Vyrazili jsme na druhý ročník turnaje MDŽ v Kostelci. Loňské vítězství vyjeli obhajovat – Zdena s Olinem na kole, Magda, Mirka, Jitka, Dušan, Andrej, Peťa, Andrej a Viťa vyrazili vlakem. Dostali jsme se do nejlepší čtyřky, ale nestačili jsme na pozdější vítěze - Březský vrch. V boji o třetí místo jsme porazili Čelechovice, takže letos jsme se vrátili s bronzovým šnekem.

 

 

 

26. 3. 2009 – Karolinka z rodu Urbanovských
  Tak jsou Zdena a Olin grandma a grandfa. Vnučka Karolinka bydlí v Americe a při narození měla 3,54 a 51 cm.

 

 

 

23. 3. 2009 – Khýrovi mají druhého kluka
  Khýrovi se činili a rozšiřují řady smečařů. Honzíkovi pořídili brášku.

 

 

 


 

 

2008

 

28. 12. 2008 – Turnaj Konice
 Na další ročník již tradičního turnaje v Konici vyjeli „Čunínskou střelou“ – Magda, Mamuša, Jitka, Ivan, Jarda, Doktor, Dušan, Andrej a Viťa. Sešlo se devět týmů a my jsme se probojovali do finále. Tak se však více dařilo mlaďochům z týmu GYMPL Konice, kteří však notně zaostávali v soutěži na baru. I stříbro je však cenné.

 


27. 9. 2008 – Turnaj OTASLAVICE
 Naši mlaďoši pod taktovkou Broňka vyrazili otestovat nový sportovní areál v Otaslavicích. V konkurenci osmi týmů ve složení Broněk, Magda, Jana, Pepa, Peťa, Libor, vybojovali pěkné bronzové medaile.

 


06. 9. 2008 – Turnaj PŘEMYSLOVICE
 Tým ve složení Jarda, Janča, Dušan, Andrej, Pepek, Tomáš, Míla, vybojovali pěkné třetí místo.

 


30. 8. 2008 - VALNÁ HROMADA LÉTO
Blížící se konec léta, nás opět vyzval k vyhodnocení letní sezony.
Zázemí nám poskytla chata na Plumlově v SOBOTU 30.8.2008

Účast: Jarda, Květka, Jana, Ivoš, Peťa, Dušan, Jitka, Magda, Viťa, Ivan, Věrka, Iva, Jana a Michal, Solange, Spisy, Pepíno, chvilku pobyli i Kačka a Břéťa. Snad jsem na nikoho nezapomněl.

 Stařešina Dušan zabezpečil super počasí, i když večer už byla pěkná kosa.

 Tetuše Jituše napekla klasicky výborné buchty a kluci připravili masové dobroty – Dušan vepřové ocásky, Jarda buček, krkovičku a klobásky, Peťa utopence. Magda zabezpečila a Ivoš koupil pivo a nákup.

Zahráli jsme si plážák a večer poseděli.

Chci poděkovat všem kteří se podíleli na organizaci a navíc ještě Ivošovi za zabezpečení chaty a hromady dalších věcí.

 Taky Magdě, Ivošovi a Peťovi za nedělní úklid. Nebylo nás mnoho, ale myslím, že jsme to zvládli.

 


12. 8. 2008 - Jarda GRÉZL slaví padesát
 A to je důvod k oslavě. Holky mu upletly OTEPLOUCHA (i když velikostně se netrefily, Jardu podcenily). Sešli jsme se na tréninku a po gratulacích, předání pozorností a přípitku jsme si i zahráli. Bylo to takové poetické odpoledne.

 


2. 8. 2008 – Turnaj ŠTARNOV
 Na Štarnov vyjeli Magda, Jarda a Viťa na kolech. Zbytek dojel auty a sešli se Magda, Jarda, Janča, Dušan, Andrej, Libor, Viťa, kterým jen o chlup uteklo celkové vítězství a odjeli se stříbrem.

 


12. 7. 2008 - Turnaj HARTÍNKOV
Družstvo složené z opor: Iva Přerovská, Jitka "MAGDA", Ivoš "DOKTOR", Martin "SPISY", Andrej "DĚDEK" a Viťa, vyrazilo na oblíbený mezinárodní turnaj do Hartínkova. Sešlo se pět družstev: Kalich, Tučňáci, Panteři, Pezinok a ELÁN. Družstva byly vyrovnané a odehrály se opravdu bitvy. Nakonec jsme prohráli pouze s KALICHEM.

Vítěztví jsme ale opět dosáhli, i když v jiné disciplíně. "MAGDA" vyhrála dechovou zkoušku. Se svými 1,6 promile nenašla konkurenci.
Foto z turnaje najdete na  http://picasaweb.google.cz/tucnacipv/HartNkov1272008.

 

12. 7. 2008 - Turnaj KONICE
Na tradičním turnaji nás reprezentovali: Kačka, Jana Jardova, Jarda, Dušan, Břeťa, Milan, Pepa. V konkurenci devíti družstev se probojovali až do finále, kde podlehli Šumperku az v tiebreaku 2:1. Takže krásné druhé místo.
Malou kaňkou byl vyvalenej kotník Břeti.

Fotky najdete na http://cihelna.rajce.idnes.cz/Konicke_leto_2008/

 


2. 7. - 6. 7. 2008 - BEACH SOUSTŘEDĚNÍ ŠAŠTÍN
Tentokrát jsme vyrazili v menším počtu než vloni. Jitka, Dan, Andrej, Mates, Dominika, Viťa, Věrka, Ivan, Iva - to byla tradiční sestava. Doplnili nás naši mladí - Břeťa a Kačka z Vyškova, kteří se prezentovali v perfektní formě. Ivan zařídil parádní počasí, i když si ho trochu chystal na windsurfing (prkno ale zapomněl doma). Celkově akce vyšla a všem patří dík za hladkej průběh.

 


14. 6. 2008 - FINÁLE LIGY
Odehráli jsme poslední zápasy 17. ročníku ligy. "Mlaďoši" - Haná Metal vybojovali třetí místo I. ligy, "Zraloši" SK ELÁN vyskočili až na zlatou pozici II. ligy. Takže bylo co oslavovat. Psal o tom i místní tisk - tedy o oslavě:

"Muž zůstal zavřený na toaletě" S kuriózním přáním přišla o víkendu za prostějovskými strážníky jedna žena. "Žádala o pomoc pro svého jedenadvacetiletého syna, který zůstal zavřený na toaletě v restauraci ve Vrahovicích," uvedla Jana Adámková z městské policie. Strážníci po příjezdu na místo zjistili, že mladík sice prolezl okénkem toalety, ale z hospody se dostat nemohl, protože byla zamčená. "O situaci vyrozuměla majitele, který se ihned dostavil a muže vysvobodil," dodala Adámková.

A to nebyla jediná perlička této oslavy. Zkrátka se zadařilo!!!

 


7. 5. 2008 - BRIGÁDA NA PLUMLOVĚ
Na chatě jsme se sešli s nářadím. Pohrabali, uklidili a vepřové ocásky připravili. Prostě další opravdu vydařená akce.

 


8. 3. 2008 - Turnaj MDŽ - Kostelec na Hané
Dostali jsme pozvánku na sváteční turnaj do Kostelce. I když vyrazila skládaná sestava, zabojovali jsme a zvítězili. I při následující zábavě jsme získali ocenění. Za své taneční kreace byla odměněna Magda.

 


 

2007

 

8. 2007 Hanácké prygl cup - 2007
Tučňáci pořádali 5.ročník turnaje na přehradě. Foto najdete na
http://tucnacipv.webz.cz/plumlov2007/index.htm

 


4. - 8. 7. 2007 - BEACH SOUSTŘEDĚNÍ ŠAŠTÍN
Další opravdu vydařená akce. Účast víc jak slušná - Ivoš + Šimon, Andrej + Mates, Jitka + Dan, Viťa + Dominika, Ivan + Věrka, Iva, Tomáš, Roman + Martina + Balu, Marek + Petra + Nikolka + Alča, Broňa + Iva + Honzík.

 


16. 6. 2007 SOBOTA – ZÁVĚR XVI. ROČNÍKU LIGY
Umístění
SK ELÁN „A“ - Haná Metal 3.místo,
SK ELÁN „B“ - 14. místo

10. 3. 2008 - Turnaj MDŽ - ELÁN Prostějov, Palackého
Pro nejbližší družstva jsme připravili svátečné turnaj. Zúčastnili se Tučňáci, Konice, Panteři, Olšany, Elán. Vyhodnocení proběhlo v "tuning baru" a nemělo to chybu.


2006

 

9. 9. - 10. 9. 2006 - VALNÁ HROMADA PLUMLOV
V sobotu jsme se sešli ve spíše komorním počtu k vyhodnocení roku a také, aby jsme kuli pikle jak dál. Dá se říct už v tradiční prostředí chaty na Plumlově, kterou domluvil "Doktor" Ivoš. Jarouš zabezpečil pivečko a výborné masíčko, Peťa s Dušanem ho skvěle připravil. Jitka nám tradičně napekla výborné povidlové buchty. Vyšlo i počasí, tak jsme si zahráli i beach volejbal. No prostě pohoda. Trochu jsme podcenili svoji žízeň a pivo došlo skutečně brzy. Silnějším jedincům, kteří ho doplňovali tequilou (ať zlatou či stříbrnou), to však moc nevadilo. Na těch to ovšem ráno bylo znát. Celkově se dá říct, že se opět zadařilo. Nic jsme nevyřešili, ale pěkně zapařili. V neděli jsme po sobě zametli stopy a vyrazili pokračovat na hody.

 

15. 7. – TURNAJ HARTÍNKOV
Vybojovali jsme pěkné třetí místo.

 

5. 7. - 9. 7. 2006 - BEACH SOUSTŘEDĚNÍ ŠAŠTÍN
Po loňském průzkumu jsme vyrazili potrénovat na Slovensko. Naše řady se rozšířily, zúčastnili se - Magda+Dan, Viťa+Dominika, Ivan+Věrka, Klára+Ivoš+Šimon, Iva, Tomáš.

 

17. 6. 2006 - ZÁVĚR XV. ROČNÍKU LIGY

Umístění
SK ELÁN „A“ - Haná Metal 4.místo,
SK ELÁN „B“ - 14. místo

Oslavy na Plumlově však byly jako by jsme všechno vyhráli.

 


 

2005

 

29. 12. 2005 ČTVRTEK – VÁNOČNÍ TURNAJ KONICE
Peťa Novák nás pozval na další turnaj pořádaný v Konici. Tam jezdíme rádi, protože se pravidelně umisťujeme na předních pozicích. Vyrazili jsme tradičně vlakem. Reprezentace se ujali Jarda GRÉZL, Andrej HUDÁK , Viky KREMLOVÁ, Jitka NOVÁKOVÁ , Dušan PŘÍVĚTIVÝ , Michal URBAN, Zdena URBANOVSKÁ , Marek VALENTA. A jak to dopadlo? No naši si opět odvezli kov nejcennější. A tak se naše klubové úspěchy rozrostly o další zlato. Letos jsme se zlatem v Konici zapsali hned dvakrát - na letím i zimním turnaji.

 

8. 12. 2005 STŘEDA – VALNÁ HROMADA SK ELÁN
Opět je tady konec roku a je čas hodnotit. Sešli jsme se v Jo-Ky baru a zhodnotili uplynulý rok. Účast byla slušná, sešlo se nás 20.

 

27. - 28.11. 2005 SOBOTA - NEDĚLE – TURNAJ V ZAHRANIČÍ - SLOVENSKO, PEZINOK
Spolek odvážných - Jitka NOVÁKOVÁ , Franta PAPRSEK, Jana PETROVÁ, Ivo RUBÁČ , Michal URBAN, Marek VALENTA vyrazil do Evropy. Teda do té nejbližší - na Slovensko. Kamarádi z Pezinku nás pozvali (oplátkou za letní turnaj) k nim. Zúčastnili se kvalitní soupeři - např. Pezinok, Panteři, Nitra - no a mezi nimi jsme nemohli chybět. Po náročných bojích naši vyskočili na "bednu". Krásný bronz zapíjeli do časných ranních hodin. Ještě že sebou měli "Doktora". Ten tvrdí, že je pouze gynekolog amatér, ale určitě pomohl. Jemu a Frantovi patří dík i za to, že bezpečně dovezli naše reprezentanty na rodnou hroudu (počasí nebylo příznivé).

 

16. 11. 2005 STŘEDA – NOČNÍ TURNAJ SK K2
Ve středu se naši odvážní - Jirka GROŠEK, Broněk KHÝR, Jitka NOVÁKOVÁ , Franta PAPRSEK, Jana PETROVÁ, Michal URBAN, Marek VALENTA a Zuzka zúčastnili NOČNÍHO TURNAJE, který pořádal SK K2 na hale SportCentrum. Zúčastnilo se 15 družstev, které byly rozděleny do 3 skupin po 5-ti. Naši skupinu nahladko vyhráli. Ze skupin postupovali první do bojů o 1.-3.místo, druzí o 4.-6. a třetí o 7.-9. Naši šli se ve finále utkali se dvěma družstvy z Přerova. Jedno zdolali 2:1. Ti druzí byli dost dobří a navíc už opravdu docházely síly. Také se hrálo celou noc a finále končilo před šestou ráno. Druhé místo je ale krásný úspěch.

 

2. 10. 2005 NEDĚLE – 1.kolo XV. ročníku Hanácké volejbalové ligy
Tak se nám podařilo rozjet XV.ročník naší ligy. Účastní se ho třicet družstev a hrajeme opět na hale SportCentrum.

 

3. 9. 2005 SOBOTA – VALNÁ HROMADA SK ELÁN
V sobotu 3.9.2005 jsme uspořádali letní valnou hromadu našeho klubu, na které jsme vyhodnotili osm měsíců roku a řekli si, jak budeme pokračovat dál. Místo konání domluvil Ivo RUBÁČ na krásném místě v blízkosti Plumlovské přehrady. Jarda GRÉZL zabezpečil selátko, o které se na roštu "starali" Dušan PŘÍVĚTIVÝ , Olin URBANOVSKÝ (ale ruku k dílu přiložili i další). Jitka PŘÍVĚTIVÁ nám (jako už tradičně) osladila chuťové buňky vynikajícími domácími povidlovými buchtami. Sešlo se nás celkem 31. Přišli i naši benjamínci (Karolínka JAKUBSKÁ a Honza KHÝR). V perfektním prostředí jsme se opravdu "vydováděli" a akce se opravdu vydařila. Záběry z bazénu i nočních tanečků nemohly nechat nikoho na pochybách.

 

15. 8. 2005 PONDĚLÍ – BRIGÁDA V TĚLOCVIČNĚ ZŠ PALACKÁ
Na základě smlouvy o pronájmu tělocvičny na sezonu 2005 – 2006 jsme provedli brigádu v tělocvičně ZŠ PALAKÁ. Tak jako každý rok jsme umývali okna pod střechou tělocvičny. Sešli jsme se ve složení: Blanka ČERNOŠKOVÁ , Peťa FEIKE, Jarda GRÉZL, Jirka GROŠEK, Viťa HÉL , Broněk KHÝR, Jitka NOVÁKOVÁ , Dušan PŘÍVĚTIVÝ a Martin KOTAČKA, Kačka. Protože nám pršelo, nemohli jsme umývat okna z venku. Proto jsme umyli obložení tělocvičny pod horními okny. Po ukončení jsme provedli vyhodnocení v restauraci LÁZNĚ.

 

30. 7. 2005 SOBOTA – TURNAJ HARTÍNKOV
V sobotu 30.7.2005 jsme vyrazili na turnaj do Hartínkova. Pořadatelé - NOVÁKOVI - v čele s Radimem nás pozvali do krásného rodinného prostředí v přírodním parku Bohdalov - Hartínkov. Tentokrát vyrazila sestava Michal GRÉGR, Viťa HÉL , Andrej HUDÁK , Jitka NOVÁKOVÁ , Jana PETROVÁ a Michal URBAN autem.
Hrálo se systémem každý s každým. Sešlo se pět družstev - PANTEŘI, KALICH, JV SPOLEK, ELÁN a družstvo ze Slovenského Pezinku. To nás potrápilo nejvíc. Hráli jsme s nimi nerozhodně 1:1, takže došlo na rozhodující tie-break. Ten jsme bohužel prohráli 13:15. Ostatní zápasy jsme vyhráli ve dvou setech. Tím jsme byli nejúspěšnější a turnaj vyhráli.
Organizátoři připravili výborný guláš, pivko i počasí. Večer přišly ke slovu kytary a bendžo, takže jsme si i pěkně "zabékali". Celkově to byl opravdu vydařený turnaj.

 

9. 7. 2005 SOBOTA – LETNÍ TURNAJ KONICE
5. ročníku mezinárodního turnaje v Konici se zúčastnilo 14 družstev ( z toho jedno družstvo Mongolska ). Družstvo SK ELÁN reprezentovalo složení: Blanka ČERNOŠKOVÁ , Jaromír GRÉZL, Michal GRÉGR, Andrej HUDÁK , Vítězslav HÉL , Jana PETROVÁ, Dušan PŘÍVĚTIVÝ. Z důvodu nepřízně počasí jsme porušili tradici a nejeli na kolech, ale autama. Ušetřené síly jsme využili a vyhráli svoji skupinu. Ve finále jsme narazili na svého už tradičního soupeře - družstvo KAKTUSŮ. Tentokrát jsme však nezaváhali a oplatili jim loňskou porážku a stanuli na stupni nejvyšším.

 

4. 7. - 5. 7. 2005 - BEACH SOUSTŘEDĚNÍ ŠAŠTÍN
V pondělí 4.7. jsme vyrazili na beach volejbalové soustředění. Okruh účastníků se zúžil a tak do areálu kempu ŠAŠTÍN STRÁŽE na SLOVENSKU vyrazilo složení Michal GRÉGR, Viťa HÉL , Jitka NOVÁKOVÁ , Jana PETROVÁ a naše omladina Dan a Dominika. Ubytovali jsme se ve stanech a vyrazili na kurty. Po cestě jsme se vykoupali v jezerech a pěkně si zahráli. Vládla spokojenost a plánovalo se prodloužení soustředění. Avšak počasí v úterý zhatilo naše plány a zahnalo nás na ústup. Odpoledne jsme sbalili tábor a vyrazili k domovu.

 

25. 6. 2005 SOBOTA – TURNAJ ČUNÍN
Každoročního turnaje se zúčastnily dvě naše družstva. Za první družstvo hráli Michal GRÉGR, Viťa HÉL , Jitka NOVÁKOVÁ , Broněk KHÝR, Michal URBAN, Marek VALENTA , za dvojku nastoupili Blanka ČERNOŠKOVÁ , Jarda GRÉZL, Laďa PREČAN, Jana PETROVÁ. Ty doplnili Honza ZATLOUKAL a Jarek TESAŘ. Zúčastnilo se čtrnáct družstev ve třech skupinách. Ačko postoupilo z prvního místa své skupiny, béčko z druhého. Pak ale obě družstva utrpěla porážku a tvrdý KO systém nás vyřadil z dalších bojů. "A" prohrálo s pozdějším vítězem celého turnaje družstvem HaDů, béčko s Čunínem. Na kolech vyrazili Jarda GRÉZL, Viťa HÉL , Jitka NOVÁKOVÁ , Laďa PREČAN.

 

5. 6. 2005 NEDĚLE – ZÁVĚR XIV. ROČNÍKU LIGY
Závěrečné kolo XIV. ročníku ligy se uskutečnilo na venkovních kurtech Sokola II..
Umístění
ELÁN „A“ - Haná Metal 6.místo,
ELÁN „B“ 12. místo

 

22. 5. 2005 NEDĚLE – TURNAJ HENČLOV
První letošní turnaj venku se odehrál na kurtech v Henčlově. Nastoupili: Blanka ČERNOŠKOVÁ , Petr FEIKE, Michal GRÉGR, Jirka GROŠEK, Broněk KHÝR, Jitka NOVÁKOVÁ , Jana PETROVÁ, Ivoš RUBÁČ, Marek VALENTA. Mezi osmnácti družstvy jsme se ve velkém vedru umístili na krásném třetím místě.

 

23. 4. 2005 SOBOTA – TURNAJ JV SPOLEK - REÁLNÉ GYMNÁZIUM
JV SPOLEK nás pozval na turnaj v tělocvičně RG Prostějov. Zůčastnilo s sedm družstev. Za ELÁNy, kteří hráli pod názvem "ZELENÉ JABLKO" (podle pití, které nás ovládlo), nastoupili: Blanka ČERNOŠKOVÁ , Petr FEIKE, Jarda GRÉZL, Viťa HÉL , Jitka NOVÁKOVÁ , Broněk KHÝR, Zdena URBANOVSKÁ , Marek VALENTA. Odehráli jsme šest zápasů. Jen s Pozemstavem (vítěz turnaje) jsme prohráli 0:2 a s HaDy (druhé místo) 1:1 (25:22, 20:25). Ostatní soupeře jsme porazili a umístili se na velmi pěkném třetím místě. Na tak dobře obsazený turnaj to byl úspěch. Hlavně vládla perfektní pohoda a to bylo to nejdůležitější.

 

30. 3. 2005 STŘEDA – NAROZENÍ DALŠÍ KLUBOVÉ POSILY
Tak a do třetice všeho dobrého. Ve středu se narodila další klubová posila. Manželům Khýrovým se narodil syn JAN. Narodil se v 7:22 ráno, váží 3,30 kg a měří 50 cm. Šťastným rodičům srdečně blahopřejeme.

 

25. 3. 2005 PÁTEK – NAROZENINY DALŠÍ NOVÉ NAHRÁVAČKY
Přesně za měsíc v pátek 25.3.2005 se narodila další klubová holčička KAROLÍNA JAKUBSKÁ. Na svět přišla v 6:27 ráno, váží 3,25 kg a měří 50 cm. Šťastným rodičům Táně a Mišovi ze srdce blahopřejeme.

 

25. 2. 2005 PÁTEK – NAROZENINY NOVÉ NAHRÁVAČKY
V pátek 25.2.2005 se Petře a Markovi VALENTOVÝM narodila dcera NIKOL. Narodila se v 8:15 ráno, váží 2,75 kg a měří 48 cm. Šťastným rodičům ze srdce blahopřejeme.

 


 

2004

 

29. 12. 2004 STŘEDA – VÝROČNÍ VALNÁ HROMADA SK ELÁN
Ve středu 29.12.2004 jsme se sešli v Jo-Ky baru v KaS centru, aby jsme zhodnotili uplynulý rok. Naši vítězové z Konice dovezli ochutnat i dort za první místo. Sešlo se nás 25.

 

29. 12. 2004 STŘEDA – VÁNOČNÍ TURNAJ KONICE
Ve středu 29.12.2004 se vydali naši stateční vybojovat další vítězství do tělocvičny ZŠ v Konici:
Blanka ČERNOŠKOVÁ , Jaromír GRÉZL, Petr FEIKE, Jitka NOVÁKOVÁ , Marek VALENTA , Michal URBAN, Dušan PŘÍVĚTIVÝ , Karel VLACH
Ve dvou skupinách se utkalo 12 družstev. Našim se po bojích podařilo vystoupit až na stupeň nejvyšší. Byla to taková přípravka na výroční valnou hromadu.

 

16. 11. 2004 ÚTERÝ – NOČNÍ TURNAJ SK K2
V noci z úterý na středu zorganizoval sportovní klub K2 v hale SportCentrum v Prostějově noční turnaj ve volejbale smíšených družstev. V devět hodin večer, za účasti patnácti družstev hrajících velmi kvalitní volejbal (mohli hrát i registrovaní a hráli) nastoupili naši ve složení :
Irena BERÁNKOVÁ , Pavel SVOBODNÍK, David HANZLÍČEK, Broněk KHÝR, Jitka NOVÁKOVÁ , Marek VALENTA , Monika FILIPOVÁ, Michal URBAN
Po bojích se probojovali až do semifinále a celkově obsadili velmi pěkné třetí místo. Turnaj jim dal pěkně zabrat, protože poslední zápas odehráli v půl osmé ráno.

 

19. 9. 2004 NEDĚLE – 1.kolo XIV. ročníku LIGY
Podařilo se nám rozjet další ročník ligy. Pro naše“ mlaďochy“ však nezačal nejšťastněji. První „kotník“ v sezoně si udělal Marek VALENTA. Po ošetření však zvládl ještě odehrát všechny zápasy. Byla to nutnost, protože v zápětí po něm udělal druhý zápis do deníku lékaře Pavel „Štefan“ HEŘMAN. Ten však získal jiné prvenství v ročníku a to díky první sádře na noze.

 

3. 9. 2004 PÁTEK – ZAČÁTEK NOVÉ SEZONY
V pátek 3.9.2004 jsme začali přípravu na novou sezonu v tělocvičně ZŠ Palacká. Podařilo se nám zlanařit novou posilu týmu – Blanku ČERNOŠKOVOU.

21. 8. 2004 SOBOTA – VALNÁ HROMADA SK ELÁN
V sobotu 21.8.2004 jsme se sešli na další valné hromadě, kde jsme rozebrali osm měsíců roku 2004 a budoucnost klubu i ligy. Uskutečnila se na koupališti na Kostelecké ulici. Jarda zabezpečil čuníka v Lipové a Olin s Dušanem nám ho připravili. Jitka Přívětivá napekla výborné povidlové buchty, takže i na sladké jsme si přišli. Sešlo se nás 18.

 

16. 8. 2004 PONDĚLÍ – BRIGÁDA V TĚLOCVIČNĚ ZŠ PALACKÁ
od 16:00 do 20:00 hod - brigáda na umývání oken tělocvičny ZŠ PALACKÁ kde se zúčastnilo 10 lidí:
Ladislav FIALA, Jaromír GRÉZL, Viťa HÉL , Broněk KHÝR, Martin KOTAČKA, Jitka NOVÁKOVÁ , Dušan PŘÍVĚTIVÝ , Ivo RUBÁČ , Zdeňka URBANOVSKÁ, Olin URBANOVSKÝ.
Následovala společná večeře účastníků brigády v „S-BAR“ Mlýnská ulice.

 

7. 8. 2004 SOBOTA – TURNAJ „LÉTO S ELÁNEM“
SK ELÁN připravil turnaj „LÉTO S ELÁNEM“. Zúčastnily se pouze tři družstva, která se umístila v tomto pořadí.: ELÁN, OLYMP a KONICE. Z ELÁNu nastoupili:
Ladislav FIALA, Maruška GALLOVÁ , Jarda GRÉZL, Jana GRÉZLOVÁ , Viťa HÉL , Andrej HUDÁK , Jitka NOVÁKOVÁ , Dušan PŘÍVĚTIVÝ , Zdeňka URBANOVSKÁ, Olin URBANOVSKÝ.

20. 7. 2004 ÚTERÝ – PADESÁTINY „CYKLISTKY-LETUŠKY“
Naše Zdena URBANOVSKÁ oslavila první polovinu svého života.

 

10. 7. 2004 SOBOTA – TURNAJ KONICE
Mezinárodního turnaje v Konici se zúčastnilo 10 družstev ( z toho jedno družstvo Mongolska ). Družstvo SK ELÁN reprezentovalo složení:
Jaromír GRÉZL, Jana GRÉZLOVÁ , Viťa HÉL , Jitka NOVÁKOVÁ , Laďa PREČAN, Dušan PŘÍVĚTIVÝ a posila Maruška GALLOVÁ
Silnější jedinci: Jarda Grézl, Viťa Hél a Laďa Prečan vyjeli v 8:00 hod do Konice na kolech a cestu zvládli v pohodě. Družstvo prošlo základní skupinou bez prohry a prohrálo až ve finále v tie-breaku 13:15 s družstvem KAKTUSÁŘI a tím obsadilo druhé místo.

 

3. 7. 2004 SOBOTA – TURNAJ ČUNÍN
Na dobře obsazeném turnaji v Čuníně ( 15 družstev ) se družstvo ELÁN ve složení:
Jaromír GRÉZL, Viťa HÉL , Broněk KHÝR, Martin KOTAČKA, Jitka NOVÁKOVÁ , Zdeňka URBANOVSKÁ a posila Petr SEDLÁČEK
Ze základní skupiny jsme postoupili z druhého místa, když jsme zaváhali s Čunínem 1:1. Pak jsme po boji v tie-breaku porazili tým INTERSTARS. Naši spanilou jízdu překazil konečný vítěz – družstvo HaD. Celkově jsme se umístili na krásném třetím místě.

 

13. 6. 2004 NEDĚLE – ZÁVĚR XIII. ROČNÍKU LIGY
Závěrečné kolo XIII. ročníku ligy se uskutečnilo v hale SportCentrum.
Umístění
ELÁN „A“ - TECHPROJEKT 3.místo,
ELÁN „B“ 11. místo

 

5. 6. 2004 SOBOTA – TURNAJ HARTÍNKOV
Osadníci v Hartínkově nás pozvali na turnaj, kterého se zúčastnily tři družstva. I přes deštivé počasí se nám ve složení (viz níže) podařilo vyhrát.
Jarda GRÉZL, Michal GRÉGR, Andrej HUDÁK , Jitka NOVÁKOVÁ , Ivo RUBÁČ , Jana PETROVÁ

 

. 4. 2004 ČTVRTEK – NÁHRADNÍ TRÉNINK
Vzhledem k Velikonočním prázdninám odpadl páteční trénink. Proto J.GRÉZL zabezpečil náhradní program a objednal bowlingové dráhy. Účast byla vysoká, ale všichni si pěkně zahráli.

 

27. 3. 2004 SOBOTA – MEMORIÁL J. STUDENÉHO
Družstvo SK ELÁN se zúčastnilo XII. ročníku „Memoriálu Ing.Jardy STUDENÉHO “ pořádaným SK ELÁN ve spolupráci se Sportcentrem v hale Sportcentrum dne 27. 3.2004 a obsadilo v konkurenci 18-ti družstev velice pěkné 3. místo. SK ELÁN hrál ve složení:
Michal GRÉGR, Viťa HÉL , Pavel HEŘMAN, Broněk KHÝR, Jitka NOVÁKOVÁ , Jana PETROVÁ, Marek VALENTA

 


 

2003

 

29. 12. 2003 PONDĚLÍ – VALNÁ HROMADA „U MATESA"
Opět se scházíme k svátečnímu hodnocení roku. Do restaurace "U Matesa" přijely i posily z Přerova a Brna.

 

27. 12. 2003 SOBOTA - VÁNOČNÍ TURNAJ - KONICE
Zúčastnili jsme se Vánočního turnaje v Konici. Tým složili:
Ladislav FIALA, Viťa HÉL , Jitka NOVÁKOVÁ , Dušan PŘÍVĚTIVÝ , Zdeňka URBANOVSKÁ, Olin URBANOVSKÝ., Karel VLACH
Turnaje se zúčastnilo dalších 10 družstev. My jsme se "vytáhli“ a všechny jsme porazili. A to i přesto, že jsme hráli finále proti členům ELÁNu ( Pavlína GRÉZLOVÁ, Jarda GRÉZL, Andrej HUDÁK ), kteří nastoupili za PŘEMYSLOVICE. První místo jsme získali po zásluze.

 

6. – 7. 12. 2003 SOBOTA – NEDĚLE - MIKULÁŠSKÝ TURNAJ - PŘEROV
V noci ze soboty na neděli 6. – 7. 12. 2003 jsme se zúčastnili Mikulášského turnaje v Přerově. Tým složili:
Michal GRÉGR, Viťa HÉL , Pavel HEŘMAN,Tomáš HEŘMAN, Broněk KHÝR, Jitka NOVÁKOVÁ , Jana PETROVÁ
Turnaje se zúčastnilo 16 družstev a začal v sobotu ve 20:00 hod. Finále jsme hráli ráno ve čtyři hodiny a bohužel jsme ho prohráli. I tak jsme měli hezký pocit ze pohodové hry.

 

27. 9. 2003 SOBOTA - LETECKÝ DEN - ZDENA
Připravujeme se na první kolo ligy, když nás zastihne zpráva: „Zdena je v nemocnici“. Naši cyklisti si opět vyrazili na projížďku. A Zdena okusila pocit létání. I když to v první chvíli nevypadalo moc vesele. A nevypadalo to o nic lépe ani na druhý pohled v nemocnici. Očití svědci říkali,že ji takhle „zřízenou“ ještě neviděli. Naštěstí se jí vážnější zranění vyhnulo.

 

13. 9. 2003 SOBOTA - VELKÁ CENA POZEMSTAVU
Naše družstvo ve složení:
Michal GRÉGR, Pavel HEŘMAN, Tomáš HEŘMAN, Broněk KHÝR, Jitka NOVÁKOVÁ , Jana PETROVÁ
získalo velmi cenné vítězství na posledním turnaji před ligou.

 

6. 9. 2003 SOBOTA – DOZVUKY VALNÉ HROMADY
Od radnice jsme jeli opět do Bílovic kde u Marušky na chaloupce následovala akce „Dozvuky valné hromady“, kde se sešlo zdravé jádro. Připravili jsme si makrely, zazpívali a vydařená byla i hra na pískovišti. Bábovičky se výjimečně povedly. Ve tři ráno jsme zašli i na místní pivní slavnosti.

 

6. 9. 2003 SOBOTA – VOLEJBALOVÁ SVATBA III
Další klubová svatba – Broněk Khýr s Ivou Pospíchalovou. Akce před radnicí se vydařila.

 

23. 8. 2003 SOBOTA - VALNÁ HROMADA SK ELÁN
Sešli jsme se, abychom vyhodnotili uplynulou sezonu a zárověň se domluvili jak dál. Azyl nám na své zahrádce v Bílovicích poskytla Majka Gallová. Stařešina klubu Dušan Přívětivý zabezpečil perfektní počasí. Majka prostory a dokonce i místo na volejbálek. Selátko se povedlo zásluhou „prasáků“ Olina Urbanovského a Dušana Přívětivého. Pěkně si „stříkli do trika“. Viťa neodhadl žízeň přítomných a v deset hodin se musela shánět další bečka. Celkově se zadařilo. Největší dík za přípravu a provedení si zasloužili M.Gallová, J.Grézl, K.Vlach, D.Přívětivý, O.Urbanovský, V.Hél

 

13. 8. 2003 STŘEDA – BRIGÁDA V TĚLOCVIČNĚ ZŠ PALACKÁ
od 16:00 do 20:00 hod - brigáda na umývání oken tělocvičny ZŠ PALACKÁ kde se zúčastnilo 9 lidí:
Maruška GALLOVÁ , Jarda GRÉZL, Viťa HÉL , Broněk KHÝR, Jitka NOVÁKOVÁ , Dušan PŘÍVĚTIVÝ , Laďa PREČAN, Ivo RUBÁČ , Karel VLACH
Následovala společná večeře účastníků brigády v „S-BAR“ Mlýnská ulice, kde Broněk s Ivou oznámili zásnuby a svatbu na 6.9.2003. Byla sepsána nová smlouva s vedením školy v Palackého ulici na pronájem tělocvičny.

 

26. 7. 2003 SOBOTA – HROMADNÉ NAROZENINY
V sobotu 26.7.2003 jsme se sešli u Viťi na „chajdaloupce“ v Myslejovicích, kde jsme oslavili narozeniny Zdeny, Viťi, a Jardy. Byla to opravdu vydařená akce. Viťovi se po této pařbě i přes velkou snahu nepodařilo dostat domeček do obyvatelného stavu a musel ho prodat.

 

12. 7. 2003 SOBOTA – LETNÍ TURNAJ KONICE – CIHELNA
SK ELÁN „A“
Ladislav FIALA, Maruška GALLOVÁ , Viťa HÉL , Jitka NOVÁKOVÁ , Dušan PŘÍVĚTIVÝ , Zdeňka URBANOVSKÁ, Olin URBANOVSKÝ., Karel VLACH
SK ELÁN „B“
Jarda GRÉZL, Jana GRÉZLOVÁ , Pavlína GRÉZLOVÁ, Andrej HUDÁK , Libor KREML, Viki KREMLOVÁ
Většina účastníků se tohoto turnaje zúčastnila na kolech, i když při výjezdu pršelo. Nakonec – SK ELÁN „A“ vybojoval ve finále vítězství nad SK ELÁN „B“.

 

28. 6. 2003 SOBOTA – TURNAJ ČUNÍN
Turnaj Čunín - SK ELÁN reprezentovali a 7.místo získali :
Marcel DOPITA, Michal GRÉGR, Pavel HEŘMAN, Ivan HNILICA, Jitka NOVÁKOVÁ , Jana PETROVÁ

 

14. 6. 2003 SOBOTA – ZÁVĚR XII. ROČNÍKU LIGY
Závěrečné kolo XII. ročníku ligy se uskutečnilo v areálu Sokol Smržice, kde jsme měli k dispozici dva kurty, perfektní zázemí i počasí.
TECHPROJEKT 6. místo
ELÁN 10. místo

 

5. 4. 2003 SOBOTA – MEMORIÁL J. STUDENÉHO
Memoriál J.Studeného na hale Sportcentrum – SK ELÁN 3.místo
Po operaci páteře se vrací Viťa zpět do ligy

 


 

2002

 

28. 12. 2002 SOBOTA – VÁNOČNÍ TURNAJ KONICE - ŠKOLA
V 06:25 hod. jsme vyrazili vlakem do Konice na Vánoční turnaj. SK ELÁN zde získal 3. místo. Vládla celková pohoda po „prohýřené“ noci a i zpáteční cesta měla svoje kouzlo. Snaha nádražáků zbavit se sněhu byla zbytečná, protože koulovačka a stavba sněhuláka udělala své.

 

27. 12. 2002 PÁTEK - VALNÁ HROMADA SK ELÁN „COUNTRY BAR“
Valná hromada se uskutečnila v „COUNTRY BAR“ v ulici Mariňákova. Olin zde zahlásil svou padesátku. Slavili jsme do časných ranních hodin.

04. 10. 2002 – NÁKUP DRESŮ SK ELÁN
Viťa domluvil nákup nových dresů pro ELÁN a navrhl na ně i logo klubu.

 

3. 9. 2002 – TRÉNINKY V TĚLOCVIČNĚ
Opět jsme začali trénovat v tělocvičně na ZŠ v Palackého ulici.

 

24. 8. 2002 SOBOTA - VALNÁ HROMADA SK ELÁN
Valná hromada se uskutečnila na koupališti na Kostelecké. Počasí moc nevyšlo, ale zahráli jsme si a i tradiční selátko opekli. V srpnu zasáhly naši republiku velké povodně. Stoletá voda zaplavila i matičku stověžatou. My jsme se shodli, že aspoň malým příspěvkem pomůžeme a jako sportovní klub jsme vybrali 2 650,- Kč. Ty jsme darovali postiženým do vesnice MAJDALENA ležící v jižních Čechách poblíž Jindřichova Hradce.

 

19. 7. 2002 SOBOTA – TURNAJ VRANOVÁ LHOTA
Účast na turnaji ve Vranové Lhotě 9 družstev, naše družstvo 5 místo

 

7. 8. 2002 STŘEDA - BRIGÁDA V TĚLOCVIČNĚ ZŠ PALACKÁ
Tak jako každý rok i letos se uskutečnila od 17:00 do 20:00 hod brigáda na umývání oken tělocvičny ZŠ PALACKÁ. Sešlo se 10 lidí:
Marcel DOPITA,Michal GRÉGR, Jarda GRÉZL, Viťa HÉL , Broněk KHÝR, Viki KREMLOVÁ, Jana PETROVÁ, Dušan PŘÍVĚTIVÝ , Marek VALENTA , Karel VLACH

 

13. 7. 2002 SOBOTA – TURNAJ KONICE
2. ročník turnaje v Konici – družstvo ELÁN vítězem

 

30. 6. 2002 SOBOTA – TURNAJ ČUNÍN
Turnaj Čunín – konec již ve skupině

 

15. 6. 2002 SOBOTA – ZÁVĚR XI. ročníku LIGY
Závěr ligy se odehrál v hale SportCentrum.
TECHPROJEKT 8. místo,
ELÁN 9. místo.
Organizaci zabezpečili M. Valenta, CENY zajistila Z.Urbanovská dárkové balíčky , L.Prečan zajistil věcné ceny z GALY, J.Grézl zajistil ceny od SPORT ŠENK.

 

9. 5. 2002 ČTVRTEK – BRIGÁDA VENKOVNÍ HŘIŠTĚ
Brigáda na úpravě venkovního kurtu 17:00 - 20:00 hod. 10 lidí
MArcel DOPITA, Michal GRÉGR, Jarda GRÉZL, Pavlína GRÉZLOVÁ, Broněk KHÝR, Jana PETROVÁ, Dušan PŘÍVĚTIVÝ , Zdeňka URBANOVSKÁ, Olin URBANOVSKÝ., Petra VALENTOVÁ
Jarda GRÉZL – provedl úpravy venkovního hřiště strojové udusání - sobota 8.6.2002

 

6. 4. 2002 SOBOTA – MEMORIÁL Ing. Jardy STUDENÉHO
Naše družstvo postoupilo z druhého místa skupiny. Pak prohrálo.

 


 

2001

 

27. 12. 2001 ČTVRTEK – VALNÁ HROMADA
Již více jak rok fungujeme. Tak je načase hodnotit. V baru "Zátiší" je k tomu příhodné místo. Obsluha ochotná, kuchyně chutná, hudba taneční - to se to hodnotí. Zkrátka zadařilo se.

 

23. 12. 2001 NEDĚLE – VÁNOČNÍ VOLEJBALOVÝ TURNAJ SPC
?

 

4. 11. 2001 NEDĚLE – PODZIMNÍ VOLEJBALOVÝ TURNAJ SPC
?

 

15. 9. 2001 SOBOTA – TURNAJ VELKÁ CENA POZEMSTAVU
?

 

25. 8. 2001 SOBOTA – TURNAJ PŘEROV
?

 

17. 8. 2001 SOBOTA - VALNÁ HROMADA SK ELÁN
Příprava valné hromady. Zabíjačka u Karla Vlacha na zahradě. Valná hromada se uskutečnila na koupališti na Kostelecké

 

15. 8. 2001 STŘEDA – BRIGÁDA V TĚLOCVIČNĚ ZŠ PALACKÁ
Brigáda na umývání oken 17:00 - 20:00 hod 10 lidí
Marcel DOPITA, Jarda GRÉZL, Viťa HÉL , Jana PETROVÁ, Pepa PULLER, Michal URBAN, Zdeňka URBANOVSKÁ, Marek VALENTA , Karel VLACH, Alena VYBÍRALOVÁ

 

14. 7. 2001 SOBOTA – TURNAJ KOBYLNIČKY
Se konal turnaj v Kobylničkách, kde naše družstvo vybojovalo 1. místo.
Marcel DOPITA, Jarda GRÉZL,Zdeněk KREML, Jitka NOVÁKOVÁ , Jana PETROVÁ, Laďa PREČAN, Petra BRABLECOVÁ
Jako cenu jsme obdrželi nový balon. Janča ve vítězné euforii ho přiložila do ohně, čímž dosti utrpěl.

 

30. 6. 2001 SOBOTA – TURNAJ ČUNÍN
V sobotu 30.6.2001se konal turnaj v Čuníně. Naše družstvo postoupilo do finálové skupiny. Zde prohrálo a obsadilo konečné čtvrté místo.

 

30. 6. 2001 SOBOTA – VOLEJBALOVÁ SVATBA II
V sobotu 30.6.2001 volejbalová svatba II Petra Ježáková a Marek Valenta – „veselka“ před radnicí.

 

23. 6. 2001 SOBOTA – CELOSTÁTNÍ FINÁLE SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV
V Praze na Štvanici se uskutečnilo "Celostátní finále smíšených družstev neregistrovaných volejbalistů. Reprezentovat naši Hanáckou ligu jelo družstvo ELÁN. Čest hájili:
Jitka NOVÁKOVÁ , Irena BERÁNKOVÁ , Jana PETROVÁ,
Viťa HÉL , Broněk KHÝR, Pavel LEPŠA, Marcel DOPITA a Petr OPRŠTĚNÝ.
A to opravdu úspěšně. SK ELÁN zde dosáhlo pěkného úspěchu a to 5. místo.
Naše poděkování patří Zdeňkovi Kremlovi za zabezpečení ubytování, Jitce Novákové a Broňkovi Khýrovi za bezpečnou dopravu

 

16. 6. 2001 SOBOTA – FINÁLE LIGY
Závěrečné kolo 10. ročníku ligy se uskutečnilo v areálu TJ Pozemstav v Koupelkách.
Vzhledem k jubilejnímu – desátému ročníku mělo slavnostní charakter. Naposledy jsme zabezpečovali selata, občerstvení i kuželnu na čemž měli největší zásluhu Jarda Grézl, Alena Vlachová, Karel Vlach, Jirka Nováková, Marcel Dopita, Dušan Přívětivý , Jitka Přívětivá, Jirka Míček, Věra Míčková, Jana Petrová, Viťa Hél , Staňa Vykopal, Olin Urbanovský , Dáša Prečanová.
Pro družstva byly zabezpečeny věcné ceny v hodnotě 13 500,- Kč. Na vyhodnocení byl pozván i zakladatel ligy Miloš Kadaník, který ceny družstvům předal.
Na nedělním úklidu se podíleli Jarda Grézl, Dušan Přívětivý , Olin Urbanovský , Laďa Prečan, Viťa Hél , Alena Vlachová, Věra Míčková, Jirka Míček.
Umístění našich družstev 10.ročník:
ELÁN 7. místo,
TECHPROJEKT 9. místo

 

31. 5. 2001 ČTVRTEK – BRIGÁDA VENKOVNÍ HŘIŠTĚ
Upravili jsme venkovní kurt na koupališti Kostelecká od 17:30 - 20:00 hod. 6 lidí
Marcel DOPITA, Jarda GRÉZL, Viťa HÉL , Broněk KHÝR, Jitka NOVÁKOVÁ , Jana PETROVÁ

 

20. 4. 2001 SOBOTA – VOLEJBALOVÁ SVATBA I
V sobotu 20.4.2001 se konala volejbalová svatba – utajeně se vzali Martin Hájek a Jitka Fousková.

 

15. 4. 2001 SOBOTA – VELIKONOČNÍ TURNAJ SK K2
SK K2 uspořádala na hale Velikonoční turnaj. SK ELÁN zvítězil.

 

14. 4. 2001 SOBOTA – MEMORIÁL Ing. Jardy STUDENÉHO

 

4. 3. 2001 SOBOTA – JARNÍ TURNAJ
SK K2 uspořádala na hale Jarní turnaj. SK ELÁN obsadil – 7. místo

Pro diváky našich turnajů bylo potřeba vyrobit návleky pro vstup do tělocvičny. Návleky nám ušily naše švadlenky Jana Petrová a Jitka Nováková.

 


 

2000

 

28. 12. 2000 ČTVRTEK – VALNÁ HROMADA KUŽELNA
Ve čtvrtek 28. 12. 2000 jsme se sešli na kuželně, kde jsme si zahráli a trochu proschůzovali. Rozebrali jsme první dva měsíce činnosti.

 

11. 12. 2000 PONDĚLÍ – REGISTRACE NA ČSTV
Klub se přihlásil k ČSTV - okresní sdružení Prostějov, kde obdržel reg.číslo 3709136.

10.11.2000 vznik u Ministerstva vnitra: Sportovní klub ELÁN, Adresa: Prostějov, Kostelecká 366

 

FUNGUJEME
Trénovat chodíme do tělocvičny ZŠ v Palackého ulici, kde se odehrávají i turnaje Volejbalové ligy smíšených družstev. Nás v této soutěži reprezentují dvě družstva. Jedno pod názvem ELÁN, druhé vystupuje jako Techprojekt (sponzor)

 

10.10.2000 ÚTERÝ – VALNÁ HROMADA
V úterý 10. 10. 2000 se konala první valná hromada klubu, který bude organizátorem Volejbalové ligy smíšených družstev v Prostějově. Viťa Hél vytvořil internetové stránky ligy http://sweb.cz/hanacup

 

10. 10. 2000 ÚTERÝ – ZALOŽENÍ KLUBU
Po studiu zákonů, norem a předpisů se Viťa HÉL rozhodl oficiálně založit Sportovní klub. Dokázal zbláznit další dva „pachatele“ – Zdenu URBANOVSKOU a Jardu GRÉZLA. S nimi dal dohromady přípravný výbor. Viťa zpracoval stanovy klubu, které odeslal k registraci na Ministerstvo vnitra do Prahy, kde nás oficiálně zaregistrovali jako Sportovní klub ELÁN. Poté na Českém statistickém úřadě vyžádal přidělení IČO. Úřad nám přidělil IČO 708 82 096.