Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

2. 7. - 6. 7. 2008 - BEACH SOUSTŘEDĚNÍ ŠAŠTÍN 2008

Další expedice se opravdu vydařila.

Účastníci: Magda + Dan, Andrej + Mates, Ivan + Věrka, Iva, Viťa + Dominika, Kačka + Břéťa si užili pěkného počasí i pohody. Na úrodnou půdu padly připomínky z loňska a stařešina výpravy Ivan zabezpečil příjemné počasí.

4. 7. - 8. 7. 2007 - BEACH SOUSTŘEDĚNÍ ŠAŠTÍN 2007

Tak nám rok utekl jako voda a opět jsme vyjeli na beach soustředění (v pořadí již třetí) na Slovensku. Letos v termínu 4. - 8.7.2007 (středa až neděle). Sešlo se nás 15 + 6 nadějí a jeden pes, takže jsme obsadili 6 chatek. Rainman nás s počasím zkoušel, ale nakonec vše dobře dopadlo. Pár fotek je v galerii. Ivoš + Šimon RUBÁČOVI, Andrej + Mates HUDÁKOVI, Jitka + Dan NOVÁKOVI, Viťa + Dominička HÉLOVI, Ivan + Věrka HNILICOVI, Iva ZAMAZALOVÁ, Tomáš ANDRLE, Roman + Martina + Balu MALCHEROVI, Marek + Petra + Nikolka + Alča VALENTOVI, Broňa + Iva + Honzík KHÝROVI

5. 7. - 9. 7. 2006 - BEACH SOUSTŘEDĚNÍ ŠAŠTÍN 2006

Po loňském průzkumu jsme vyrazili potrénovat na Slovensko. Naše řady se rozšířily, zúčastnili se - Magda+Dan, Viťa+Dominika, Ivan+Věrka, Klára+Ivoš+Šimon, Iva, Tomáš.

4. 7. - 5. 7. 2005 - BEACH SOUSTŘEDĚNÍ ŠAŠTÍN 2005

V pondělí 4.7. jsme vyrazili na beach volejbalové soustředění. Okruh účastníků se zúžil a tak do areálu kempu ŠAŠTÍN STRÁŽE na SLOVENSKU vyrazilo složení Michal GRÉGR, Viťa HÉL, Jitka NOVÁKOVÁ, Jana PETROVÁ a naše omladina Dan a Dominika. Ubytovali jsme se ve stanech a vyrazili na kurty. Po cestě jsme se vykoupali v jezerech a pěkně si zahráli. Vládla spokojenost a plánovalo se prodloužení soustředění. Avšak počasí v úterý zhatilo naše plány a zahnalo nás na ústup. Odpoledne jsme sbalili tábor a vyrazili k domovu.

 

Náhledy fotografií ze složky Beach Šaštín 2008

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář